Crea Oum Amine voor creativiteit en verbinding

Magic dinosauriërs ei growing pet

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 07:01

Growing pets zijn erg populair, ze zijn in vele winkels te vinden in verschillende vormen en maten. O.a. slangen, unicorns en dinosauriërs. Amine is gek van de dinosauriërs eieren. In dit blog nemen we jullie mee in het proces van de groeiende dino.

Amine heeft voor jullie een blauw dinosauriërs ei uitgekozen.

Wat hebben we nodig?

  • Een groei ei naar keus.
  • Een ruime schaal.
  • Water.
  • Geduld

 

Instructies volgens de verpakking:

vul een ruime kom met water, zorg ervoor dat het ei wat je heb gekozen volledig onder water kan staan. Wanneer de kom is gevuld gaan we beginnen. Neem het ei voorzichtig uit de verpakking leg het ei volledig onderwater in de kom. In het ei zitten gaatjes, door deze gaatjes neemt het ei water op. Duw het ei onderwater zodat het zich kan vullen. Wanneer het ei volledig gevuld zinkt het ei naar de bodem. Vanaf dat moment hebben we veel geduld nodig. Op de verpakking staat 5+ gezien de schil kleine deeltjes bevat. Amine is 3 en wij doen dit vrij regelmatig. Zorg er wel voor dat je het in het zicht houdt en op een veilige plek zet.

Op de bovenstaande foto laat Amine stap voor stap zien hoe het moet. Wij nemen jullie mee in het volledige proces 22-08-2020 om 16:01 zijn we gestart met het blauwe dinosauriërs ei

De volgende ochtend 23-08-2020 was Amine er al vroeg bij. 06.00 in de ochtend vol enthousiasme van Amine was er een baby dinosauriër geboren. Het liefst trok Amine meteen zijn nieuwe vriendje uit het water, maar het groeiproces is nog niet helemaal afgerond. We moeten nog even geduld hebben. Op de verpakking staat dat we de dino moeten voorzien van nieuw water dit hebben wij niet gedaan. Wij hebben ons nieuwe vriendje rustig verder laten groeien in de kom.

24-08-2020 06:30 de volgende ochtend rende Amine weer enthousiast naar de kom om te kijken of zijn dinobaby was gegroeid. Detective Amine inspecteert de dino met zijn vergrootglas.

Na lang geduld hebben mag Amine dan eindelijk zijn nieuwe vriendje uit de kom pakken. Zie onderstaande foto voor het eindresultaat.

Wij vinden het leuk dat jullie een kijkje komen nemen in de wereld van Amine,vonden jullie het ook leuk? laat voor Amine een leuke reactie achter in het onderstaande reactieveld.

Vergeet niet mama te volgen op facebook en insta voor de laatste updates via de onderstaande buttons.

 

Liefs Amine & mama Saloua♡

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.